Nejnovější recenze ze sekce Gramofony
Automatické vypínání
- velmi elegantní provedení
- lehký
- při zapnutí hezky podsvícené
- výborný a hlasitý zvuk
- Velké množství funkcí
- Nahrávání na SD kartu
Cenově dostupný a kvalitní produkt. Toto je můj x-tý gramofon, takže jsem asi zkušený uživatel podobného zboží. Můj výběr padl na tento produkt, protože je cenově dostupný a má funkci přímého nahrávání. Byla to pro mě dobrá koupě, cena odpovídá kvalitě. Řekl bych že má více digitálních funkcí, takže se hodí pro každou příležitost. Kupoval jsem ho hlavně kvůli tomu přímému nahrávání. Pozor, jde mi nahrávat jen na SD kartu, ne na žádný můj USB flash disk... Jde o to vyzkoušet, co funguje. Firma na to upozorňuje v manuálu.
- Schází český navod
Za relativně málo peněz famozní kompaktní předmět
k " ohlučení chaty" retro deskami 33-45-78. Už se těším na jaro, kdy se zase muzikou oblažím vzpomínkami.
TESLA NC420 je sice Hi-Fi, ale pro tyto účely nepoužitelná.
- krásný design
- jednoduché a promyšlené ovládání
- vše dle očekávání
- žádné
- Kvalitní až vynikající zvuk.
- Je to základní verze Pro-Ject. Prostě kvalita tomu odpovídá.
Jediné co je výborné, je zvuk. Vše ostatní je katastrofa. Motorek je upevněn na šasi bez jakéhokoliv odpružení. Jeden držák motorku byl delší, takže motorek nebyl upevněn v rovině. Plastová krytka na motorku je volně položena, vibruje. Tak letěla do koše. Motorek jsem musel dát do roviny a upevnil přes gumové průchodky. Teprve potom se zvuk vyčistil. Nastavit závaží na raménku je horor. To si snad Pro-Ject dělá pr...O nesmyslné mini hroty na krytu gramofonu se postaral pilník, a do rohů šasi byly nalepeny kousky pryže. Takže pokud spadne kryt, neozve se šílená rána, a neničí se povrchový lak v předních rozích šasi. Některé aktivní reproduktory mají problém s nízkým výstupním signálem, takže hrají na poloviční výkon. Nefungovalo připojení externího předzesilovače, protože přepínač pro překlenutí zabudovaného předzesilovače nebyl funkční. A pokud se podíváte pod plastové krytky na spodní straně šasi, tak mám zato, že gramofon sestavoval nějaký podnapilý brigádník. Kdepak asi soudruzi z Pro-Jectu udělali chybu?
- Plně automatický gramofon. Plastové tělo. Předzesilovač s možností vypnutí. Na občasné přehrávání ideální.
ZATIM ZKOUSEN JEN GRAMOFON :DOBRY.
Z důvodu nekompletního zboží (schází přenoska) nebylo možno vyzkoušet
- kvalitní zpracování
pozor nemá předzesilovač,
- kvalitní zpracování
není to nevýhoda, ale pozor někteří prodejci uvádějí, že má předzesilovač a není to pravda.
Naprostá spokojenost
Gramofon rychle složen až na seřízení váhy raménka.
Teď už slouží k naprosté spokojenosti.
- Připojení na Bluetooth
- Kvalitní reproduktory
- 3 rychlosti
Maximální spokojenost
- Zpracování a celkový pohled
Výrobek je velmi hezký ovšem to je vše!Mobilní telefon hraje silněji než tento gramofon,což mně velmi zklamalo.Snad je na vině vložka s jehlou nebo zesilovač...
Je to po všech stránkách přesně to, co jsem si přála, prostě splněný sen a pro poslech swingových skladeb, nebo hudby z počátku minulého století naprosto kouzelné.
- precizní zpracování
- vynikající zvuk
- jednoduché ovládání
- opravdu nadčasový příjemný design v černém matu
- podrobný návod v češtině
Vše, co bylo o tomto přístroji popsáno v recenzích, naplnilo mé očekávání. Gramofon poctivě a důkladně zabalen, kvalitní a precizní zpracování samotného přístroje, možnost vyvážení ramínka a průběžného servisu vlastními silami dle přiloženého podrobného návodu v českém jazyce, opravdu vynikající zvuk, kovové díly gramofonu na třech seříditelných nožkách v kombinaci s černým matem navíc opravdu dobře vypadají. Po několika prvních LP nelituji peněz.
Reakce obchodu CinemaShop
Děkujeme za pěknou recenzi a souhlasím, velmi kvalitní a velmi pěkně provedený gramofon. Nastavení snadné a obsluha příjemná, nekomplikovaná.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »