Nejnovější recenze ze sekce Gramofony
ZA TY PENÍZE TO NEMOHLO BÝT LEPŠÍ. DÍK
hraje slušně, poměrně nahlas, pěkný vzhled
Auna TT-Play PLUS
Přidáno: 7. května 2023
(naposledy upraveno 7. května 2023)
Zakoupeno v electronic-star.cz
Všechno funguje jak má, přehráva všechna desky... Prostě jsem nadšenej!!!
Funguje jak má
- Nekvalitní zpracování
- Špatně hrál
Nekvalitní zpracování, špatně hrál. Zboží jsem vrátil
- Vzhled starší doby
- Zvuk
- Pořizovací cena
- Dálkový ovladač
- Možnost sluchátek
Nádherný zvuk, nádherný vzhled. Splnil veškerá má očekávání.
Jsem naprosto spokojený. Určitě doporučuji všem, kdo přemýšlí o případné koupi. PS: je to především skvělý doplněk do domácnosti.
Zákaznický servis zařídil rychlou dopravu do dvou dnů, velká spokojenost.
- Doporučuji koupit kvalitnější výrobky
Za málo peněz,málo muziky
- Špatné zpracování
- Hrací mechanismus volný vůči základové desce
- Nekvalitní přehrávání
Výrobek jsem 2x vrátil. U obou stejné chyby a nekvalita. Bohužel nedoporučuji
Zatím jen vizuální spokojenost
- Vzhled
- Zvuk
- Provedení
- Jednoduchost
Tento gramofon doporučuji. Velmi jasné a jednoduché provedení. Zvuk bez problémů a kvalitní. Za tu cenu není co vytknout. Pro milovníka hudby je to vhodné i jako dárek. Doporučuji všem
- Vzhled
- Dřevěná barva
- Vinylové desky
- Dálkový ovladač
- Vůbec nic
Neskutečná krása. Koupila jsem to manželovi jako dárek a oba jsme nadšeni jak ze zvuku, tak hlavně ze vzhledu. Je super, že je k tomu i dálkové ovládání. Když manžel pracuje u počítače a nechce mě rušit, tak využívá připojení na sluchátka. Prostě pecka !
- krásný design
- překvapivě dobrý zvuk
- bezproblémově fungující Bluetooth
- způsob napájení přes adaptér s tenkým kabelem
Gramofon mě příjemně překvapil. Vzhledově opravdu super retro. Gramofon jsem zatím odzkoušel na 33 deskách a hraje až překvapivě dobře. Využívám i jako Bluetooth reproduktor k notebooku a také funguje naprosto bez problémů. Trochu mě překvapil způsob napájení, které fiunguje přes malý adaptér s tenkým kabelem, tak mám trochu strach, že dlouho nevydrží, ale předpokládám, že případně půjde nahradit jakýmkoliv jiným adaptérem se stejnými parametry, takže je to vlastně taky fajn. Mám gramofon krátce, tak doufám, že nějakou dobu vydrží - to nejsem schopný v tuto chvíli zhodnotit. Celkově poměrem cena/výkon pro mě bezkonkurenční.
- kvalitní snímání záznamu
- stroboskop
- Bluetooth
- vestavěné reproduktory
- velký talíř
Pěkný poslech. Příjemná nostalgie. Jsem spokojen, za tu cenu je to fajn.
- Stroboskop
- kvalitní MD přenoska AT3600L
- výstup/vstup pro USB flash
- vestavěné reproduktory
- zatim nic
Praktický a kvalitní gramofon s kvalitním přenosem zvuku. Vyhovuje mi, že má vestavěné repro a není potřeba dalších komponentů. Skvělá je i funkce nahrávání na USB flash. Stejně tak jako, přehrávání z ní.
Zboží bylo vybráno na základě již napsaných recenzí a rozhodoval i poměr cena/kvalita. Byl to dárek a udělal velkou radost.
- bluetooth
- Hraje strašlivě zkresleně
- Ramínko se nevrací
- dá se nastavit el. vypínání na konci, ale moc nefunguje
Hraje strašlivě zkresleně a to i mluvené slovo. Nejspíš to bude hrozným výkyvem otáček.
Ramínko se nevrací,dá se nastavit el. vypínání na konci. Ale vzhledem k nestandartnímu odporu na konci se zastaví často před koncem, nebo před koncem začne přeskakovat.
Jediné na co se dá použít je jako bluetooth repráček.
Ta to vše může strašlivé čínské šasi, které je bohužel součástí vetšiny prodávaných přenosných(ale i ostatních) gramofonů od ruzných výrobců v různých cenách od cca 900-4000kč. Na YT je k tomuto peklu pěkné anglické video....
Bohužel jsem tyto informace neměl před koupením. Tak musím reklamovat.
- Čistý zvuk, intuitivní ovládání
Chybí návod v češtině