Nejnovější recenze ze sekce Gramofony
- Hraje výborně
- Pěkný vzhled
- DAB rádo, bluetooth, přehrávaní kazet a gramodesek, DVD, vše lze převést do mpš.
Nejdou připojit bluetooth reproruktory nebo sluchátka.
Jako laik hodnotim tento gramofon jako supr
- obsluha aparátu je snadná
- Kvalita=cena
- Jede dle meho ocekavani-uff
- S bednama logitech z-906 jede krasne
Dlouho jsem vybiral z primych nahonu pro domaci pouziti. Lenco=,,tesla,,. Vse se dela z plastovych dilu-kdyby zakladna byla z kusu dreva-bylo by to lepsi.
Pouzil jsem zatez zavazi 1,5g a parada. Prehravam nove i stare desky.
Je vse v manualu-coz jde,ale na konci desky se stale toci a musite rucne zvednout jehlu.
Ma kvalitni nohy-ale kdyz tuknete do stredu stolu ci do pristroje,ozve se to v repracich. Ale to delaji i drazsi pristroje. Asi bych u drevene pohybujici se podlahy volil pripevneni na polici a na zed.
Za me super-i kdyz stare retro je retro. Predzesilovac jede dobre a spojeni s logitecem z-906 krasny zvuk.
- super provedeni
- skvělý zvuk
- kvalitní konstrukce
- nelze zakrýt při přehrávání
- Vše zatím funguje jak má
- Retro design
Není český návod
Koupeno jako dárek, ještě brzy na hodnocení spokojenosti, ale dle recenzí jsem věděl do čeho jdu. Audio-Technica je ověřený výrobce.
- Kvalita zpracování
- Přímí náhon
- Pevný talíř
- Vynikající přenoska
- Úprava : Vyvážením je také na velice dobré úrovni
- Poměr cena a výkon (je zbytečné pořizovat dražší produkt,poslouží opravdu dobře,jak na nové LP ,tak straší vynil LP)
- Velmi dobře zpracovaný, krásně vypadající gramofon. (Varianta ořech.)
- Hraje výborně.
- Z výroby byla pečlivě nastavena geometrie.
- Nastavení anti-skatingu vyžaduje trochu trpělivosti a pevnou ruku, je velmi citlivé díky malému rozsahu nastavovacího kolečka.
Solidní, dobře fungující gramofon za rozumný peníz. Kdo preferuje kvalitu a nevadí mu plně manuální ovládání, bude jistě spokojený. Hračka pro děti a nebo technické antitalenty to rozhodně není. Osobně jsem během svého života vyzkoušel gramofony s manuálním, poloautomatickým i plně automatickým provozem. Nakonec jsem se vrátil k manuálu, převažuje zde spolehlivost a kvalita.
- Dobrá cena
- Kompaktnost
- Chybí vypínání na konci desky
Jsem spokojen, za tuto cenu plně dostačující.
Mohl by na konci desky vypínat.
Je potřeba pokud člověk chce kvalitnější poslech dopojit zesilovač a lepší repro.
Já jsem si objednal bluetooth transmitter a poslouchám přes bezdrátové bedny.
Funguje perfektně.
Vše v jednom
Přenoska gramofonu nemá
auto spouštění na desku
- Nekvalitní gramofon
- vypada super
- nato jak jsou reprakz male, hraji dobre
- chybi vystup na sluchatka
- Koupil jsem tento gramofon na doporučení
Za tu cenu super
Pěkný designově povedený kousek. Zvukově dostává dobrému jménu značky. Super je vypínací automatika a ještě více USB port pro přímý záznam na flash disk bez nutnosti připojit gramofon k počítači. Možná by místo formátu MP3 byl lepší flac, ale wav je taky dostačující, stejně flashku si vezmete do auta, či někam ven a kvalitní zvuk si přehrajete přímo z desky. Za tu cenu se mě zdá být zvukově lepší než konkurence ve stejné cenové hladině. Zvuk je příjemně hravý a barvitý, jasně rozpoznatelné jednotlivé nástroje, žádný zvukový chuchvalec. Zkrátka mě příjemně překvapil. Doporučuji každému fandovi zvuku z vinylu.
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »