Nejnovější recenze ze sekce Gramofony
- jak na malý, tak velký LP desky
- přenos za tu cenu kvalitní
- nezabere moc místa
- příjemný poslech
Děda mi často vyprávěl, jak někdo za totality, přivezl odněkud nějakou "zakázanou pecku desku " a celá ta jejich parta se sešla u někoho v bytě a se zavřenými okny totálně soustředěně poslouchali. Tak na něj aspoň takhle vzpomínám. Ke každé desce měl vždycky nějakej komentář. Je to příjemný vzpomínání a příjemný poslech. Nemám co bych vytknul.
- stroboskop ( 33 x 45 ot./min.)
- digitalizace na USB nebo SD kartu
- Bluetooth, vestavěné reproduktory
- kvalitně snímá záznam
- kryt proti prachu
- nic nemám
Strašně moc jsem chtěla poslouchat desky po mém tátovi, kterých jsem zdědila opravdu mnoho. Moc mě zajímalo co poslouchal, když mu bylo jako mě, ale musela jsem se dívat pouze v určité cenové kategorii. Je to krásný poslech, úžasná nostalgie se vzpomínkami na někoho o kom toho teď vím vlastně mnohem víc. Pro mě je gramofon skvělej a že jeho Moving Magnet ( magnetodynamická přenoska), je z té nižší cenové kategorie, mě fakt netrápí.Pro mě,ten diamant na hrotu jehly, jsou ty vzpomínky s fotkama, při přesto kvalitním poslechu hudby, kterou znám z dětství. A díky přenosu na USB můžu pokračovat v autě. Udělala jsem si touto koupí obrovskou radost!
- Bluetooth propojení
- Pěkný, kvalitně provedený gramofon
Perfektni.
- Lidová cena gramofonu.
- Průzračný gramofon s diodovým blue světlem skvěle vypadá :)
- Vzhledem ke krystalové přenosce slabší kvalita zvuku, jež umocní vestavěné "nouzové" mini reproduktory.
Samozřejmě se nejedná o žádnou high-end techniku a bez spojení se zesilovačem nebo alespoň audiosystemem s možností ovlivnění zvukového výstupu bych gramofon moc nedoporučoval:(
Každopádně čisté provedení gramofonu s modrým nasvětlením každého ohromí:)
Přidanou funkci gramofonu "bluetooth" nevyužívám - tedy neumím posoudit.
- všechny potřebné funkce v jednom
- náhradní jehly do přenosky v balení
- návod nebyl v češtině, nepříliš dobrá manipulace s přenoskou gramofonu, nevypínání gramofonu na konci desky
vše perfektní, jen nevypíná automaticky na konci desky, ale to jsme věděli při objednávání
- echt dobry vypada
- nákup hlavně pro hraní vinilový desky
- já moc ráda poslouchat a hraje opravdu kvalitní zvuk
- za dobrý penuzi
Krásně se nám hodit do obýváku zimmer. Vypadá manifik.
Krásně přehrávat starý deska. Dobrý penuzi za dobrý kvalita.
- Jednoduché nastavení
- Kvalitně zpracovaný
- Vypadá velmi dobře
- Automatika funguje parádně
- Dust cover má v pantech pružinky, takže drží otevřený
Jedná se o můj první gramofon. Před tím jsem měl zkušenosti pouze s gramofonem co měl doma taťka (Lenco L435). Chtěl jsem něco co zapojím a budu hrát. Nechtěl jsem se zabývat nastavováním a případnými problémy. Uvidíme jak dlouho vydrží.
Zatím jsem velice spokojený. Člověk gramofon vybalí, nasadí kryt proti prachu, zapne do zásuvky a hraje. Ideální stav.
Kvalitu zvukového výstupu nedokážu posoudit - nemám na to ještě sestavu.
- plně automatický
- kabel k zesilovači je napevno a má jen 1m
- Je to automat
- Musel jsem doladit / trochu zpomalit / otáčky, / pomocí stroboskopické šablony / . Také jsem vyměnil přenosku za Denon DL110 a používám přes předzesilovač ProJect tube box S2
Po úpravách velmi dobré.
- Vyhral test gramofonu do 7 tis Kč
- Lze jednoduše vymenit přenosku za lepší
- Přepínání vystupu phone nebo line
- Plná automatika s možností manualniho ovládání
- Výstupní kabel je na pevno a má 1m pokud potřebujete delší musite nastavovat
- Nemá tlačítko vyp/zap napajeni gramofonu
Denver VPL-210
Přidáno: 5. února 2023
(naposledy upraveno 5. února 2023)
Zakoupeno v Electro World
- cenově dostupný , snadná obsluha včetně nahrávání na USB
- kovový zvuk ,postrádám možnost regulace výšek , basů a výstupy pro přídavné reproduktory
Zboží přišlo rozbité.
Krásný kousek.
- stylus v ceně
Naprosto perfektní, jenom místo Ortofon Red by bylo lepší mít tam Ortofon Blue.
- Za tu cenu velmi dobré zařízení. Čekal jsem horší hlasitost zabudovaných reproduktorů, ale je dostatečná.
- Při zvolení nevhodného equalizéru to z repráků hučí
Možná špatně hledám, ale na dálkovém ovladači asi není ovládání hlasitosti... To ale není problém... zvlášť, když je to "retro" :-)
- Vše jako v popisku
Krásný retro vzhled
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »