Nejnovější recenze ze sekce Gramofony
- Nepřehrává nové desky
Ač má v popisu uvedeno že přehrává staré i nové kousky tak nové kvalitní Lp nepřehraje(zkoušeno několik ks) - přeskakuje a podobně.
S tímto problémem nejsem jediný.
Dnes jsem v czc reklamoval tak po vyřešení napíši jak se prodejce zachoval.
Pokud by bylo v popisu jaké formáty přehrává tak ok, ale v popisu nic takového není tak se také nenapalte jako já.
Staré LP problém nemají.
max spokojenost
- velmi kvalitní zvuk
- Vypadá hezky
- Absolutní manuál-nic neumí automaticky
- pěkný na pohled
- zvuk je trochu plochý ale v cenové kategorii dobrý
- prehraje CD kazety a gram. platně, nahrávanie na flash
- skvelý design
- hraje skvelo aj staré platně
- hrá kvalitno
- trocha príliš citlivé ovladanie hlasitosti, len sa človek na to musí zvyknúť
Celkovo aj velmi pekný doplnok obývačky. Za skvelé peniaze velmi pekně hrá. Som velmi spokojná.
dobrá cena
Pro-Ject VT-E R
Přidáno: 12. ledna 2023
(naposledy upraveno 12. ledna 2023)
Zakoupeno v Salony Denon
- Lze povesit na zeď
- Neni automaticky
- lehký, zabere málo místa, možnost připojení Bluetooth reproduktoru
- problémy s dodáním
Až na to, že se podařilo dostat nepoškozený výrobek na třetí pokus- 2x jsme vraceli- poprvé chybějící síťový adaptér, podruhé rozbitý kryt - a zaplatili jsme o 500 Kč víc ( při prvním vrácení po Vánocích nechtěl formulář pustit dál, dokud jsme nezatrhli refund a i přes poznámku, že žádáme výměnu, vrátili peníze. Po svátcích byla cena o 500 Kč vyšší a museli jsme si připlatit, teď v polovině ledna je opět nižší), s výrobkem samotným jsme spokojeni, pro naše účely stačí . Hi-fi sestavě nemůže konkurovat, ale zvuk je dostatečně hlasitý. Pozor na matoucí reklamační formulář, volejte podporu, kde jsou velmi ochotní pomoci.
- všechno funguje, jak má
Dobrý, kvalita zvuku odpovídá cenové hladině.
Dobrý zvuk, krásný design, snadné použití a instalace.
- Těžko hledat lepsi provedeni
- 50let nikdo lepší řešení na desky nevymyslel,
- Snad jen ta cena
super kvalita
- krásný design
- dobrý zvuk
- snadná budoucí výměna komponent
- tři rychlosti
- značná uživatelská nastavitelnost
- designový kryt je sice krásný, ale nekryje celou plochu gramofonu
- automat by mohl být o něco chytřejší a vrátit přenosku do doku
Za mě slušný startovací hifi kousek. Design ramínka umožňuje rychlou a snadnou výměnu přenosky, celkové provedení je robustní a přitom tvoří hezký kus "nábytku." Vestavěný předzesilovač jsem nepoužil, pro někoho to bude ale určitě plus. Za mě je jediným nedostatkem kryt gramofonu - to, že umí posloužit jako stojánek na obal desky je sice hezké, ale když nekryje před prachem celý gramofon, tak je to možná až zbytečné.
Pěkný gramofonek,dobrý zvuk
- hezký design
Musím odzkoušet na nových deskách a pak vyhodnotím.
- Funguje jak má, dobrý zvuk
- dobrý zvuk, ovládání i pěkný dizajn
nevím
- Kvalitní DJský gramofon
- Dobré možnosti nastavení
Tohle je taková slušná vstupní brána do světa DJských gramofonů s přímým náhonem. Tento model umožňuje i digitalizaci vinylů. V balení jak přenoska tak slipmat. Jsem naprosto spokojen s možnostmi, které gramofon poskytuje.