Nejnovější recenze ze sekce Gramofony
Zboží nešlo zprovoznit, nemohli jsme si tedy ověřit žádnou z nabízených funkcí, nastavení hodin se po vypnutí ze zásuvky vynulovalo. Vrátili jsme, peníze byly vráceny na účet.
- Spolehlivost
SONY jekvalitní značka
- Za ty peníze skvělí zvuk
- V balení kvalitní cinch kabel s PE
- přepínání Phono/Line výstup
- nemá Antiskaking
- nemá vypínání na konci desky, jak bylo v 80´s
Český gramofon, který vypadá skvěle a má základní funkce které stačí. Za málo peněz hodně muziky. Nové nebo málo použité desky nepotřebují Antiskaking, který není potřeba když se desky člověk stará. Předzesilovač se hodí v setu jako základní, ale pokud někdo chce highend může přepnout na výstup z přenosky. Výhodou je kvalitní zpracování pantů a krycího plexy, které je designové.
Výhodou je elektronické přepínání rychlosti namísto přepínání gumičky. Klavírní lak dodává gramofonu dobrý styl, který odráží panelákový bezprašný prostor. V balení nalezneme kvalitní cinch kabel se zemnící Y.
- Perfektní jemný a detailní zvuk
- Náročné nastavení přítlaku přenosky
Překvapivý dosah bluetooth po celém domě, 130 m2.
Elegantní design, čistý a dynamický zvuk.
- Výborný poměr cena a kvalita
- Výborný zvuk
splňuje očekávání
Po zapnutí do zásuvky a spuštění rádia se sami naladili stanice má to jak DAB tak FM.
- Krásný retro vzhled
- Příjemný pěkný zvuk
- Hraje staré LP desky
- Vestavěné reproduktory které zvuk ještě vylepšují
- Dají se taky pustit FM stanice
- Snadné ovládání
Je naprosto skvělý, protože vám připomene, jak se dřív hrála hudba, a má to své kouzlo. Staré LPečka na něm zní skvěle, a díky vestavěným reproduktorům je ten zvuk ještě o to lepší. Líbí se mi, že vypadá jako takový modernější gramofon a snadno se ovládá. Je to prostě zmodernizovaná verze, která si zachovala ten hezký retro styl, a za skvělou cenu.
Po uvedení gramofonu Aiwa do provozu jsme zjistili, že nejdou přehrávat desky, museli jsme na prodejnu, zboží reklamovat a zjistili jsme, že tam chybí jehla, zboží mi hned vyměnili, na místě jsme odzkoušeli přehrát LP desku a vše Ok,
Kolečko na zvuk nefunguje.
výhodná cena
Je to prostě značka-sestavit-nastavit přenosku a anti skating,když to znáte tak je to hračka na pul hodiny.Zkouška chodu+vypnutí talíře na konci desky -ok.
- velmi solidní přenos
- možnost výměny přenosky
- atraktivní vzhled
- neustálé problémy se spouštěním a vypínáním
- gramofonu po čase začaly kolísat otáčky
- slabší servisní zázemí
Gramofon má solidní přenos, velmi dobře vypadá, a dřevěné tělo je velkým plusem, talíř je těžký a není náchylný na rušení.
Antiskating bych osobně raději volil formou kolečka jako má třeba AT. Gramofon i při správném nastavení (dle výrobce) nepřehrál to co zvládne AT. Na konci desky se gramofon zastaví po poměrně delší době. Spouštění a vypínání byl odvěký problém. Gramofon si "žil svým životem" občas se musel zapínat na 3x, jindy se vypnul sám od sebe chvíli po začátku přenosu, někdy se na konci desky nevypl. Zhruba po necelých dvou letech začaly výrazně kolísat otáčky a "vytahaným" řemínkem to nebylo.
- velmi kvalitní přenos i zpracování, v dané cenové kategorii
- pro běžného uživatele (co nechce ničit desky na přehravačích za 1500 atd) absolutně skvělá volba
- plný automat s možností manuálu
- solidní přenoska s možností výměny za lepší
- plastové tělo, ale reálně to běžný uživatel nepozná
- tmavý kryt (příliš viditelné zaprášení)
Velmi solidní gramofon pro běžné uživatele, kteří si chtějí poslech užít, ale nejedná se o profíky. Kvalitní přenos od kvalitního výrobce, výhoda je možnost výměny přenosky za lepší, ale myslím, že není třeba něco měnit. Při správném nastavení antiskatingu a závaží přehrává i, kupodivu, větší vady bez přeskakování. (LENCO 500 to absolutně nedávalo) Automat je výhodou (zvláště, když je šero a nevidíte úplně přesně kam pokládáte přenosku), ale klasické využití manuálního spuštění je super .
Nemám proti gramofonu žádné výhrady po cca 1 roce používání (zhruba 3x až 4x týdně) . Budu-li hnidopich, na tmavém krytu jde více vidět prach :-). Ze začátku jsem se obával plastového těla oproti dřevěnému u Lenca, ale poznat to není. (zmíněné LENCO 500 po cca 2 letech začalo výrazně kolístat v otáčkách a od samotného začátku s ním byly problémy s vypínáním a zapínáním).
Jak jsem již psal ,pro běžného uživatele co si nehodlá desky odrovnat na šuntech kolem 1000,- a chce kvalitní poslech je to ideální volba.
- Funkčnost
- Možnosti
Jsem milovníkem hudby a tento typ jsem kupoval na základě doporučení. Koupě rozhodně nelituji. Používám prakticky každý den a vše jede bez problému. Určitě doporučuji.
- Že nezabere hodně místa
- zvuk mě příjemně překvapil
- pěkně drží otáčky
- do hudby se nepřenáší rušivé zvuky
- zřejmě docela kvalitní integrovaný předzesilovač
- přenoska rovněž dobrá
Jsem spokojený
Lenco L-3808
Přidáno: 26. července 2024
(naposledy upraveno 26. července 2024)
Zakoupeno v OKAY.cz
Ke zboží není připojen návod na použití v českém jazyce
Denon DP-29F
Přidáno: 20. července 2024
(naposledy upraveno 21. července 2024)
Zakoupeno v Denon Shop
- Velmi dobrá cena
- Jednoduché ovládaní
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »