Nejnovější recenze ze sekce Gramofony
Pro-Ject ESSENTIAL III + OM10
Jaroslav Korbel
Přidáno: 10. června 2022
(naposledy upraveno 16. července 2022)
- vypadá kvalitně,krásný, dobré kabely cinch..
- neumí přepínat mezi rychlostmi,vše se musí udělat manuálně,gumička,která pohání talíř,často zavadíte a vypadne..katastrofa řešení.
vybíral jsem gramofon, vybral jsem tento,otázka je, jestli i daleko levnější nezahrají stejnou kvalitu,jsem přesvědčen, že ano,..ono gramofon je vážně krásný,ale obyčejný,předražený,zase až tak kvalitní není,talíř vypadá pěkně,ale ta gumička natáhnutá kolem talíře,a teď vemete desku a zavadíte ,gumička spadne, není to moc příjemné,když chcete přepnout na jinou rychlost, nenajdete žádný přepínač,musíte ručně sundat gumičku.můj názor je, měl jsem koupit levnější,který nemá tyhle problémy,kvalita zvuku by byla stejná,hlavní problémy,padá gumička,neumí přepínat rychlosti,není automat,
- Jednoduchý, nenarocny
Zatím krásně přehrává staré desky. Pouze je škoda, že
nelze nahrávat na MP3
- Hraje to.
- Nemá automatické vypnutí.
- Při vypínání ručka gramofonu vyskočí z poslední drážky a dojede do středu desky za nepříjemých zvuků v rerproduktorech. Někdy vyskočí i když jen procházím kolem gramofonu.
výhoda - malý rozměr, velmi pěkný gramofon, kvalitní zvuk
výrobek mám krátce, zatím jsem spokojená.
- Horší přenoska AT91 R
Dobrý zvuk, jednoduchá obsluha - automat, možnost osadit lepší přenoskou, jednoduché nastavení
- Krásný moderní design, lehké ovládání, vybavení gramofonu kvalitními komponenty.
Ideální gramofon pro běžný poslech. Skvělý poměr cena/výkon.
Zatím vše v pořádku mám ho krátce čas ukáže děkuji
Šumitko
gramofon vybrán dle recenzí na internetu.
doporučuji pro poměr cena/výkon
Hezké, funkční
- Super gramec, za danou cenu asi nejde koupit nic lepšího.
Žádné nevýhody jsem nenalezl.
- Velmi hezký design, nepůsobí lacině, pěkné repro
- Rozumný výkon dostačující na ozvučení jedné místnosti (asi bude slabý pro velkou místnost typu obývák spojený s kuchyní a jídelnou)
- Jednoduché a velmi dobře fungující nahrávání z gramofonu na USB stick (digitalizace vinylů)
- Přehrávání z CD i USB funguje skvěle
- Gramofon je fajn, ale po dohrání desky se nožička s přenoskou automaticky nevrací do startovní pozice
- Režim gramofonu Autostop často vypne otáčení gramodesky cca 5 vteřin před koncem strany, lépe tento režim nepoužívat
- Přepínání stanic rádia je uživatelsky nepříjemné (lze jen přes dálkový ovladač a musí se nejprve zmáčknou opravdu malé tlačítko Memory a pak až vybrat uloženou stanici, přičemž výběr vždy začíná od stanice č. 1, ne od právě hrající)
- Pouze teleskopická anténa, není koaxiální či jiný anténový vstup - je nutné ověřit, jestli v daném místě bude dobrý příjem rádií či ne
- DAB rádio vyžaduje dobrý příjem, který na teleskopickou anténu nešlo v mém případě získat
Rozumný a designově hezký AV systém za rozumnou cenu např. do pracovny pro nostalgické pouštění starých gramodesek a jejich digitalizaci na USB jakož i poslouchání muziky za rádia, CD či USB. Nutno však ověřit kvalitu příjmu rádia na zabudovanou teleskopickou anténu - škoda, že výrobce neosadil receiver externím konektorem antény.
- Kvalita zvuku
Opravdu krásný kousek+super zvuk.
- design, možnost přenášení, nožičky
- Funguje k naší spokojenosti.
Připojení přes Blue tooth napoprvé fungovalo, pak už se nepřipojí. Ale spíš to bude problém sounbaru LG.
přepis LP a audio v jednom
chtěl jsem to