Poradna Roadstar TTR-8632

Autor: | Vloženo: 10.01.2010 000 13:14 | Témata: Poradna Roadstar TTR-8632

Kde lze pristroj nechat opravit? Zakourilo se a USB nefunguje...

Pristroj sumi, ale to je asi normalni. Jehly take odchazeji rychle... Ted mi odeslo USB, nic neni na LCD, jen se rozsviti modre... Zapnuti ani vypnuti nepomohlo. Gramo voni, jako ze tam neco zhorelo ... desky ale prehrava a radio funguje... Dekuji

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    29. dubna 2010

    Šum je u této cenové kategorie opravdu normální, ale to ostatní moc ne. Pokud je v záruce, je to na reklamaci, podle vašeho popisu vyhořela elektronika (většinou taková malá zelená destička, která naštěstí u těchto lavných modelů nic neřídí, "jen" zajišťuje to kódování do MP3 a zápis na USB). Diplej svítí, protože podsvětlení je připojeno přímo na zdroj, a hraje protože zesilovač a rádio je na jiné destičce (která asi nevyhořela). S těmi jehlami. Výrobce jehly doporučuje určitý přítlak. Příliš malý způsobuje, že jehla nedrží v drážce (přeskakuje), příliš velký ničí desky. Oba extrémy ničí i jehlu. Takže zkontrolujte velikost nastavení svislé síly na hrot (mělo by to být několik gramů), případně opravte její nastavení.
    Kde opravit opravdu nevim, ale troufám si tipovat, že cena nezáruční opravy se v lepším případě přiblíží ceně nového přístroje.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.